Salg

SalgSalget til butikkerne foregår som det altid har gjordt,  med samme priser rabatter osv.. Men der da ud over landet findes rigtigt mange butikker der ikke har mine ting (og som desværre heller ikke har vist den store interesse, kva deres opbundning i divs grossisters trædemølle!!!) Har jeg besluttet mig til at folk også, kan købe dem direkte af mig..

Salget foregår her, igennem min hjemmeside.. Det største problem er fragten. Men det mener jeg har løst på en ret fin måde. Jeg sælger en pakker med 10 stk. Herved er det muligt at få fragten ned på et rimeligt nivo, samtidig med det foregår med det sikre, men dyre fragtbrev fra Post Danmark, til 65 kr.


10 stk. af eget valg- 450 incl. fragt/fragtbrev.


Købet foregår ved at man sender mig en ordre på mail.. Jeg sender så mit kontonr eller mobilpay retur. Når pengene er gået ind sender jeg varen. Fremsendelsen af varene vil ske indenfor en uge.

Og så er man jo altid velkommen til at kigge ned på mit værksted,, er der nogle med små skønhedsfejl, plejer jeg jo at være til at handle med ; ) Er der i reglen i hverdage efter kl 18... Men giv lige besked, en lille times tid før,, så i er sikker på jeg er der : )

Nyhed D 6/11-23

ML Stripper

Fås i 7-10-12-15grDen Originale Stripper, findes i dag i to profil str. en lille i 7, 10, 12,

15 g og en større i 17, 22 gr.


Nyhed D 5/12-22 Flat Stripper

 Fås i 7-12-15gr 

og Flat Stripper Reverse

 Fås i 7-12-15gr

Den Originale Snapper (lige model) i lille profil 4, 7, 10 og 12gr.

Alle systemerne fås i Hvid, simply the best ( :

Den Originale Snapper Med linen igennem øjerne i 6gr. Dobb coated så den ikke slider linen. Som omtalt under nyheder, 

den eneste real deal gennemløber, der kun virker med linen igennem , og den virker rent faktisk fantastisk ( :

NB.. Nu er det jeg laver håndværk,, så når jeg skriver de forskellige "vægt" angivelser med JR foran i stedet for GR.. Er det fordi materialet kan svinge i vægtfylden.. Den helt perfekte metalplade er kobber, hvilket er meget tung.. Men da den næsten er ubetalelig her i Danmark, får jeg den lavet i anden lettere materiale (nu rustfri).. Det bevirker at vægten kan svinge omkring to gr.. Lidt iriterende,, men det vigtigste for mig er at fiskene kan lide dem.. Håber det er ok med jer : )