Nyhed

ML Stripper.. Der lå en kæmpe gemt. Tror rent faktisk det er det stærkeste agn jeg nogensinde har fundet/lavet! Den startede med faste ringe. For at få den til at virke optimalt skulle der flere R til i længderetningen i forhold til pladetykkelsen. Ligesom der var en til "måde"! Har altid sværmet for at få line igennem øjerne istedet for ringe, men aldrig fundet det blink, hvor det virkeligt hørte hjemme. ML var jo meget buet, så linen havde let ved at køre igennem, så oplagt at prøve.. Oj mand et chok jeg fik første gang ( : Den gik formidabelt, og samtidig var den så buet at linen stort set gik igennem øjerne uden at komme i direkte kontakt  med øjernes kanter. Næste store posetive overraskelse, den virkede nu med samme R i alle pladetykkelser.


Alle tidligere agnsystemer jeg har arbejdet med, ikke mindst de alm gennemløbere, har altid haft et udgangspunkt i en grundform med faste ringe. Feks. er Hot/Longshot og Shothot i sin grundform en flad Stripper med en vægt i en af enderne, som virker bedst med de faste ringe. ML virker i sin grundform kun med linen igennem øjerne. Sætter man faste ringe på den her udgave, går den rimeligt dødt i vandet og suser op på overfladen ved selv alm indspinning. Som jeg ser det er ML måske den eneste reel deal gennemløber der findes ( :


Giver man den chancen, bliver man også hurtigt klar over, at her er der virkelig tale om et helt nyt agn. Den går fantastisk, og fiskene elsker den ( : Lige en ret vigtig ting! Den går suverænt med den flettede line igennem. De flourcarbon/nylon forfang er så stive at de ødelægger meget af de levende beægelser. Så bare fletlinen uden perler mm. direkte på ringen, så køre det. MLs store bukning sammen med en kraftig pulverlak, bevirker også et minnimalt slid på fletlinenv


Lige et NB. Snyd ikke jer selv med at prøve vende den en halv omgang, som spinner. Den er simpelthen fantastisk ( :ML Snapper.. Selvfølgelig oplagt at prøve om ML også kunne overføres til min gl Snapper. Oj et arbejde med at finde den sammenhængende bøjning/R, men det lykkedes Den går fantastisk, så nu er det bare hvem der vil give den chancen? Tror på den slår alt hvad der hedder tradiotionelle små blink!


Laver den i første omgang kun i 6gr. som jeg mener er den der kan mest ( :