Nyhed

D 6/11-23

Så ruller bolden igen ( : Efter at have Brugt/studeret Doradoen over lang tid, sammen med Stripperen, begyndte jeg at få en fornemmelse af at der måske var en "overset"udformning! Ganske rigtigt, der lå en kæmpe gemt imellem de to. Faktisk ret utroligt jeg først får øje på den nu! Det skyldes nok jeg hele tiden har taget udgangspunkt i Apexen, istedet for selve Stripperen! Den ny Stripper kalder jeg ML Stripper. I min verden meget passende, da det står for Missing Link. Stripperen i sin helt rene form, så ren at den først blev synlig til sidst ( :

Bolden ruller stadig ( : Men mon ikke den snart er i mål!

Den Flade har nu udviklet sig til to agn.

Et agn der er meget lig den første Flade, men med en lille bøjning på bagenden, der lige giver den de ekstra bevægelser, der virkeligt kan gøre en forskel.

Den anden, et agn der minder om den gamle Stripper, med en kraftig bugning i den smalle ende, der som i Stripperen er bagenden. Forskellen er at den nu er helt flad foran.

Har ellers i en længere periode brugt dem som gennemløb, med linen igennem øjerne istedet for de faste ringe. De har også virket formidable, men her til sidst hvor de virkeligt er blevet testet mod de monterede ringe, er der nok ingen tvivl om de trods alt virker bedst med de faste ringe.

De har hver især fået et nyt navn, som jeg mener udtrykker dem godt ( :

Flat Stripper, som er den der ligner den gl Stripper mest, og Flat Stripper Revers som vender omvendt

NB. Det er lykkedes mig at få den ene side enten i fluor gul eller fluor Rød. Bare den ene af siderne er helt hvid eller gul, lader det til fiskene acceptere de vilde farver

19/8-17 På utallige opfordringer... Ikke mindst fra Tin Tim Fischer,, som er den store driver, i dette projekt ( : Laver jeg en serie af gennemløbere... I min verden er de jo ,,avater,, af de store systemer i pladejern.. Men som Tim siger,, hvorfor ikke bare give folk det de vil have!! Stripperen er nu stadig mit seriøse projekt, hvor min egen Originale Stripper ikke bliver bliver udsat for kompromi ( :

D 16/3-19

For at undgå rod i de forskellige navne!! ( Dorado ) er jo startet som et tyndplade blink, der stadig køre.. Kalder jeg fremover den NY Stripper med det store buk,, for den Originale Stripper.. Nederst til højre på kortet, er der dog et lille vidensbyrd om dens tilhørelses forhold til Doradoen ( :